Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Sekané znojemské řízky

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Mleté vepřové maso promícháme s vejci, okapaným pokrájeným zelím a okořeníme. Podle potřeby zahustíme strouhankou a dosolíme podle chuti. Vše řádně promícháme. Potom ze vzniklé hmoty tvarujeme malé řízečky. Na pánvi si rozehřejeme olej a řízky na něm smažíme z obou stran dočervena. Sekané znojemské řízky podáváme s opečenými bramborami či bramborovou kaší a sterilovanými okurkami. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

liza |6. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!