Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Selská polévka

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve vložíme hovězí maso do hrnce s osolenou vodou, přidáme cibuli a uvedeme do varu. Potom teplotu snížíme a vaříme doměkka. Maso z hrnce vyjmeme, obereme a nakrájíme. Vývar přecedíme přes síto. Do vývaru přidáme na kostky nakrájené brambory, nudličky kořenové zeleniny a kapie a povaříme.Zvlášť uvaříme v osolené vodě makarony, scedíme je a necháme okapat. Do polévky dáme na kostky nakrájené maso, sterilovaný hrášek, makarony a prohřejeme. Polévky dochutíme polévkovým kořením a doplníme nakrájenou petrželkou nebo pažitkou. Místo makaronů můžeme do selské polévky dát domácí široké nudle.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ohen |6. února 2013
zajímavá Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!