Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Špízy ze Středozemí

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Různé druhy ryb nakrájíme na kostky a dáme do mísy. Dále si uděláme marinádu, takže smícháme olej se solí, kořením, přisypeme pokrájený čerstvý kopr a šťávu z citronu(dle chuti). Rybí maso touto marinádou zalijeme, promícháme a dáme do ledničky na tři hodiny odležet. Po odležení ryby napichujeme na grilovací jehly a střídáme se zeleninou - cuketami, kapiemi, cibulemi a rajčaty. Špízy položíme na olejem vymazaný alobal a řádně zabalíme. Pak vkládáme na předem rozehřátý gril. Podle potřeby obracíme a ve finále můžeme vyndat z alobalu a dopéct. Špízy ze Středozemí jsou výtečné s čerstvým celozrným pečivem a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!