Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Srdíčková panenka se slaninou

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Výborná kombinace slaniny a vepřové panenky podávaná ve tvaru srdce je vhodná pro romantickou večeři i jako odpolední chuťovka. Nejprve si nakrájíme panenku na plátky o tloušťce asi 2-3 cm a okořeníme dle chuti solí, grilovacím kořením a růžovým pepřem (pokud nemáme růžový pepř použijeme klasický černý). Maso obalíme po obvodu dlouhými plátky slaniny a spíchneme špejlí do tvaru srdce. Smažíme z obou stran na pánvi či na grilu a pozvolna necháme propéct. Zdobíme jarní cibulkou nakrájenou na proužky a cherry rajčátky, které můžeme napíchnout na špejli okolo masa. Podáváme s pečeným či vařeným bramborem i samostatně se zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!