Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vepřová krkovička po starodávnu

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve si nakrájíme vykostěnou vepřovou krkovičku na kostky a vložíme do misky. Přidáme na jemno nasekané bylinky, osolíme, přisypeme nadrobno nakrájený čerstvý zázvor, prolisovaný česnek a vše si zalijeme pivem. Dáme do ledničky na 2-4 hodiny odležet. Rozehřejeme si sádlo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibulku. Poté přidáme odležené maso a dusíme ve vlastní šťávě doměkka. Vepřová krkovička po starodávnu se podává s pečeným či vařeným bramborem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |15. řijna 2013
vyzkouším Odpovědět
pskrob |20. srpna 2013
v ingrediencích chybí ty bylinky Odpovědět
klokan81 |20. května 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.remkova.7 |9. března 2013
Nádherný recept. Jen nevím, o jakých bylinkách je řeč a na fotce vidím meruňky?? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!