Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vepřové měšce plněné zelím

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nejdříve si nakrájíme hlávkové zelí na jemné nudličky a spaříme vroucí vodou, necháme okapat.  Poté ho vložíme do mísy, přisypeme na nudličky pokrájené jablko, salám, sůl, rozšlehané vejce, nakrájenou pažitku nebo kopr a promícháme. Naklepeme si plátky masa, které osolíme a opepříme. Náplň poklademe na plátky, vytvarujeme měšce, zavážeme, obalíme v mouce a krátce opečeme na cibuli zpěněné na oleji. Vložíme do předehřáté mouky  a zvolna dusíme pod pokličkou. Podle potřeby podléváme. Vepřové měšce podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!