Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Žampionová rýže

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žampiónová rýže je výtečná příloha různým druhům masa, ochutnejte a nebudete litovat. Její příprava je snadná. Nejprve si najemno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji a přidáme na plátky nakrájené čerstvé žampiony(či konzervované). Opečeme a přisypeme propláchnutou rýži. Důkladně promícháme a zalijeme vodou(na 1 hrnek rýže 2 hrnky vody). Osolíme a dusíme doměkka. Jednotlivé porce můžeme ozdobit čerstvou nasekanou petrželkou. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Marťula09 |12. května 2014
určitě zkusím Odpovědět
Penelope |15. června 2013
Kombinace rýže a žampiónů je super! :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!