Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Žemle s tuňákem

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Žemle s tuňákem jsou moc dobré jako chuťovky či lehký předkrm. V misce smícháme okapaného tuňáka, nadrobno nakrájenou cibulku i s natí, polovinu nastrouhaného tvrdého sýra, zakysanou smetanu, majonézu, mletou sladkou papriku a nasekanou čerstvou petrželku. Žemle překrojíme, část střídky odstraníme a žemle naplníme směsí s tuňákem. Posypeme zbytkem sýra a dáme do předem rozehřáté trouby zapéct. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!