Staňte se našimi fanoušky na:

Ředkvičkové řízečky

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ředkvičky omyjeme,necháme okapat a obalujeme je v mouce,rozšlehém vajíčku a strouhance.Vkládáme je na rozpálený olej a smažíme dozlatova.podáváme jako přílohu k vařenému hovězímu masu,k ovaru,nebo jako samostatný předkrm s tatarskou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

BarusatkoG |17. řijna 2013
1* Odpovědět
eva.demcakova|17. řijna 2013
Tak to jsem nezkoušela určitě vyskouším je to dobrá inspirace ředkvičky mám ráda dělám je jako mozeček. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!