Staňte se našimi fanoušky na:

Ředkvový salát s uzenou rybou

Autor receptu: Jana Konečná (65 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ředkev nakrájíme na velmi tenká kolečka a smícháme je s citronovou šťávou a olivovým olejem. Přidáme k nim propláchnutý hrášek, nasekanou jarní cibulku a rozdělíme na talíře. Přidáme natrhanou uzenou rybu, řasu a ozdobíme bazalkou. Podáváme s rozmarýnovým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!