Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto dle pražského uzenáře

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na tuku podusíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony, na kostičky nakrájenou šunku, na kolečka nakrájené párky a na nudličky nakrájené papriky. Směs společně osmažíme. Rýži uvaříme v dostatečném množství vody. Pak ji promícháme s částí směsi, osolíme, opepříme, lehce promícháme a rozdělíme na talíře. Zbylou směsí ozdobíme pokrm na talířích a posypeme jej strouhaným sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!