Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto s pečeným pstruhem a sušenými rajčaty

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Cibulku necháme zesklovatět na oleji, přidáme rýži a krátce orestujeme. 2) Rajčata nakrájíme na kousky a přidáme je k rýži. 3) Celé to zalijeme vínem, které necháme vyvařit a poté postupně podléváme vývarem. Vaříme 20 minut. 4) Nakonec přidáme mascarpone. 5) Pstruhy nakrájíme na filety a zbavíme všech kostí. Poté je osolíme, opepříme a usmažíme na olivovém oleji. Před koncem přidáme tymián a stroužek drceného česneku. 6) Na olivovém oleji orestujeme nadrobno nakrájený česnek, přidáme k němu špenát a krátce orestujeme. Poté ho osušíme na papírovém ubrousku. 7) Rizoto rozdělíme do talířů, uprostřed uděláme prohlubeň, do které dáme špenát a nahoru filetu z pstruha. Posypeme na poloviny nakrájenými olivami a parmazánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
suúer Odpovědět
sonizna |29. řijna 2014
Také jsem zkoušela kombinaci ryba-rýže a můžu jen pochválit Odpovědět
objev |23. řijna 2014
Miluju rizota na italský způsob. A překvapivě se ryba k rýži hodí. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!