Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto s uzeným masem

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na Části másla, vmícháme rajčatový protlak a přebranou, vřelou vodou propláchnutou a okapanou rýži, osmažíme ji, zalijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka. Vejce umícháme na sádle, opepříme, vychladlé usekáme, maso nakrájíme na kostičky a vmícháme spolu s vejci a okapaným hráškem do rýže. Rizoto rozdělíme na talíře a posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |30. června 2013
Výborné. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!