Oddělíme žloutky od bílků, z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme 75g cukru, špetku soli a 1 sáček vanilkového cukru. Do směsi pak zašleháme žloutky a vmícháme mouku prosátou se solamylem a práškem do pečiva. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme při střední teplotě cca 12-15 minut. Vyklopíme na vlhkou utěrku poprášenou moučkovým cukrem, necháme vychladnout. Želatinu namočíme, tvaroh vyšleháme se zbylým cukrem, vanilkovým cukrem a limonádou. Želatinu vymačkáme, rozpustíme a vmícháme do směsi. Asi 5 minut necháme tuhnout, a pak přimícháme ušlehanou smetanu. Krém rozetřeme na piškot - na delší stranách necháme asi 1,5 cm volných. Poklademe ovocem (můžeme dát po 100g od každého nebo napůl, nebo dát jen 300g jeden druh), zavineme a dáme asi na 4-5 hodin do chladničky. Nakonec roládu posypeme moučkovým cukrem.