Pikatní játra
30
5
3
Kuřecí maso naklepeme a rozložíme na větší prkénko. Kešu nasekáme a posypeme plátky masa, přidáme nakrájený sýr a koriandrovou nať, maso zarolujeme a sepneme párátkem. Obalíme v mouce a smažíme na oleji. V kastrolu se silným dnem nahřejeme olej, přidáme trochu másla a do rozehřátého tuku nasypeme kešu oříšky, mírně je opečeme. Oloupané pomeranče nakrájíme na kousky a přidáme je k oříškům, podusíme. Pokud by byly pomeranče kyselé, dosladíme lžící medu. Osmažené rolky dáme do omáčky, podusíme je a asi po 10 minutách je vyndáme. Do šťávy přidáme kousek másla a nakonec tyčovým mixérem omáčku rozšleháme. Rolky omáčkou přelijeme a podáváme s jakkoli upravenými brambory.