Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
1) Připravíme si marinádu: smícháme hořčice, worcesterskou omáčku, med, sůl a pepř. 2) Maso potřeme marinádou, zabalíme do potravinářské folie a necháme přes noc v lednici. 3) Maso vytáhneme z lednice půl hodiny před opékáním, aby mělo pokojovou teplotu. 4) Maso potřeme olejem a opékáme 2-3 minuty z každé strany. Poté přeneseme do pekáčku a pečeme 5 minut na 140 °C. Poté zabalíme do alobalu a necháme 15 minut odpočívat. 5) Nyní si připravíme hranolky – brambory nakrájíme na požadovaný tvar, mrkev nakrájíme taktéž na hranoly. Obojí dáme na plech, zakápneme olivovým olejem, osolíme a pečeme pod grilem na 200 °C asi 40 minut.