Maso: Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na lžíci sádla. Na další lžíci sádla zpěníme v kastrolu nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kmín a papriku, zalijeme vývarem, přidáme roštěnky a dusíme je téměř doměkka. Šťávu zahustíme jíškou, ještě chvíli vše povaříme, přidáme lečo z konzervy a společně prohřejeme. Noky: V kastrolu uvedeme do varu mléko se špetkou soli a máslem, vsypeme krupici a kaši mícháme, dokud se již nechytá stěn nádoby. Do vychladlé kaše vmícháme vejce a z těsta lžící vykrajujeme noky, které uvaříme v osolené vodě. Na talíři: Hotové roštěnky rozprostřeme na čtvrtky brambor upečených dozlatova v troubě, maso přelijeme omáčkou a navrch položíme noky.