Staňte se našimi fanoušky na:

Rozbíf pečený na plotně

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso otřeme vlhkou utěrkou,odblaníme,odstraníme tuk,lehce naklepeme,osolíme a opepříme.Necháme v chladu asi 1 hodinu odležet.V hrnku rozehřejeme olej,vložíme připravené maso a na mírném ohni pečeme bez podlévání čtvrt hodiny.Maso vyjmeme a dáme do teplé mísy.Olej slijeme a příště opět upotřebíme,protože není přepálen.Zbylou připečenou šťávu v hrnku podlijeme vývarem,povaříme a přelijeme na rozbíf,který jsme nakrájeli na velmi slabé plátky. Podáváme s různě upravenými brambory a majonezovými omáčkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

renda9 |20. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
wieruska |20. srpna 2013
dobrota Odpovědět
daramacho |20. srpna 2013
chutné Odpovědět
milmach |20. srpna 2013
dobré Odpovědět
q |18. srpna 2013
super tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!