Staňte se našimi fanoušky na:

Rukolový salát s pomerančovo-zázvorovým vinagrettem

Autor receptu: Arrthurr (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Pomerančovo zázvorový vinagrette: Vylisovanou šťávu ze dvou pomerančů nechám zavařit v hrnci a přidám nastrouhaný zázvor. Vařím cca 3 minuty a poté nechám zchladnout. V druhé misce si smíchám hořčici plnotučnou s olivovým olejem solí a čerstvě mletým pepřem. Do této směsi opatrně vmíchávám pomerančovou šťávu se zázvorem.
  2. Salát: Opranou rukolu dám do větší mísy přidáme předem připravený a vychlazený vinagrette čerstvě mletý pepř trošku soli a lžíci olivového oleje. Promíchám a položím na talíř zdobím plátky mandlí, sušenými brusinkami, čerstvým pomerančem nebo konzervovanými mandarinkami a plátky hrušky. Na fotce je salát dozdoben sušenými okvětními lístky WIEBERG.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!