Ušlehat vejce, cukr a vanilkový cukr, el. ruč. šlehačem na nejvyšším stupni, do krémové konzistence (asi 7 minut). Mouku prosít do mísy s vyšlehanými vejci a vmíchat. Těsto rovnoměrně rozetřít na plech s pečícím papírem a dát do středně předehřáté trouby péct na cca 12 minut. Upečený piškot ihned vyklopit na pečící papír posypaný cukrem. Papír na vrchu zlehka potřít vodou a opatrně stáhnout. Vychladlý piškot nakrájet na malé kousky a dát do mísy, přidat ke kouskům piškotu vodu, rum, rumové aroma, cukr, polevu rozpuštěnou podle návodu na obalu a vše zpracovat na kompaktní hmotu. Z hmoty tvarovat kuličky, velikost vlaš.ořechu, dát na 2 hodiny do chladničky. Kuličky namáčet (nejlépe vidličkou) v polevě připravené dle návodu a obalit ve strouhané čokoládě. Uchovávat v chladu, v uzavřené nádobě. Poznámka: Pralinky je možno připravit i ze 400g zbylého piškotového těsta.