Staňte se našimi fanoušky na:

Rumunský guláš ze tří druhů masa

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté maso nakrájet na přiměřeně velké kostky, jednotlivé druhy masa nemíchat. Cibuli nakrájet nadrobno a na oleji osmahnout dozlatova. Do vody vhodit masox a nechat přejít varem, aby se rozpustil. K cibuli přidat nakrájené skopové, opéct ze všech stran, zalít 150 ml vývaru a dusit 15 minut. Ke skopovému přidat hovězí, kmín, pepř, sůl, rozetřený česnek, mletou papriku a 2 lžíce rajského protlaku. Orestovat a podlít vývarem z masoxu, aby se maso dusilo, šťávu vydusit zaprášit moukou a promíchat. Přidat plec smíchanou se strouhaným chlebem, za stálého míchání opékat pět minut, maso podlít a dusit (podlévat vývarem). Maso vyndat a omáčku propasírovat, guláš ozdobit kerblíkem, kolečky cibule, paprikou, pórkem - dle své chuti a fantazie.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |20. ledna 2014
Super :-) Odpovědět
kymlal |6. ledna 2014
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!