Staňte se našimi fanoušky na:

Ryba na hráškovém pyré

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jarní cibulku zvolna opékejte na másle, až změkne. Přidejte salátové listy, hrášek, bylinky, bílé víno a osolte i opepřete. Přiklopte a pomalu vařte 5 minut. Vmíchejte smetanu a rozmixujte. Uchovejte horké. Na zálivku pokrájejte na jemno zbylé bylinky, přidejte ocet, olej, sůl a pepř a prošlehejte. Rybu osolte, opepřete a opečte na másle.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!