Omáčka: 2 lžíce oleje cibule zázvor sůl kurkuma chilli koření mletá sladká paprika koriandr glutasol šťáva z půl citronu sklenka vody Rybí filé nasekáme spolu s cibulí a utřeným česnekem.S ostatními surovinami vytvoříme směs, ze které uděláme čtyři kuličky na porci, obalíme a prudce osmažíme. Příprava omáčky:V kastrůlku na oleji osmažíme nasekanou cibuli, česnek a zázvor.Přidáme papriku, kurkumu, koriandr, chilli, sůl, vodu a povaříme.Ochutíme glutasolem a citronovou šťávou, vložíme smažené kuličky a asi 15 minut bez míchání pomalu dusíme.Šťáva má být řídká, pikantní a nakyslé chuti. Jako přílohu podáváme dušenou rýži nebo bramborové hranolky. Rybí filé nasekáme spolu s cibulí a utřeným česnekem.S ostatními surovinami vytvoříme směs, ze které uděláme čtyři kuličky na porci, obalíme a prudce osmažíme. Příprava omáčky:V kastrůlku na oleji osmažíme nasekanou cibuli, česnek a zázvor.Přidáme papriku, kurkumu, koriandr, chilli, sůl, vodu a povaříme.Ochutíme glutasolem a citronovou šťávou, vložíme smažené kuličky a asi 15 minut bez míchání pomalu dusíme.Šťáva má být řídká, pikantní a nakyslé chuti. Jako přílohu podáváme dušenou rýži nebo bramborové hranolky.