Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí risoto

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozmražené rybí filé povařímne v osolené vodě asi 5 minut. Filety vyndáme necháme okapat a nakrájíme na větší kostky. Nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na směsi oleje a másla, přidáme rýži a opékáme. Rýži zalijeme horkým vývarem z ryb, dochutíme bujonem, přivedeme k varu a vaříme za stálého míchání asi 10 minut na mírném plameni. Přidáme zeleninu, nakrájenou rybu, přiklopíme pokličkou a necháme v teple dojít do měkka. Hotové na talíři posypeme sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |16. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!