Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí rizoto se šafránem

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybu nakrájejte na kousky, osolte, opepřete a na másle opečte dozlatova. Vyjměte a do uvolněné pánve s máslem dejte nadrobno nakrájenou cibuli. Opékejte 3 minuty doměkka. Přidejte drcený česnek a míchejte 30 sekund. Přisypte rýži a míchejte 1 minutu, zalijte vínem a za stálého míchání nechte vstřebat. Přidejte šafrán a tymián a zalijte sběračkou vroucího vývaru. Za stálého míchání počkejte, až se vstřebá, a pak přilijte další sběračku. Postup opakujte 15-20 minut, až bude rýže měkká, ale stále na skus pevná. Ochutnejte, případně dosolte a opepřete. Vmíchejte rybu a podávejte ozdobené tymiánem a parmezánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!