Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlá znojemská omáčka

Autor receptu: Malcher (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji zpěníme cibulku. Mezitím nakrájíme maso na kostičky, nakrájené maso vložíme na osmahlou cibuli a zalijeme 1,5 l vody, přidáme 3 rozkrojené okurky, masox, sůl a pepř. Dusíme, až je maso měkké. Na závěr zahustíme moukou. Po odstavení přidáme zbylé na jemno nastrouhané okurky. Jako přílohu dušená rýže nebo šťouchané brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |22. dubna 2015
mňamka Odpovědět
Ala1981|14. řijna 2015
Proč je ta omajda do oranžova? Co je to tam za bílé kusy, na fotce - vejce? je recept kompletní? Odpovědět
barbora 3|10. ledna 2014
dobrá rychlovka Odpovědět
rendy.koubkovahubschova|26. listopadu 2013
Dnes vyzkouším :-). Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!