Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlé rizoto z konzervy

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • malá konzerva hovězího ve vlastní št´ávě
  • 1 lžíce vegeta
  • sáček předvařené, 1 ks rýže

Pracovní postup:

V horké vodě uvaříme rýži. Maso nakrájíme a prohřejeme v tuku z konzervy (pod pokličkou). Vmícháme uvařenou rýži, promícháme, ochutíme bud´ Vegetou či rozetřeným česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |6. července 2013
hezky nazdobené Odpovědět
kocmaruska |4. července 2013
já se poslední dobou těch konzerv trochu bojím Odpovědět
Michi |3. července 2013
to snad ne Odpovědět
PF*13 |3. července 2013
zkusím Odpovědět
milion|11. července 2013
hurá, beru s sebou do přírody Odpovědět
holub|4. července 2013
krásné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!