Tvarohovo-povidlové řezy
45
13
9
Nejprve si nachystáme uzavíratelnou (umělohmotnou) krabičku do ní dáme smetanu ke šlehání, puding bez vaření, konzervu s ovocem i s lákem. Uzavřeme protřepeme, nemělo by to být moc tekuté ani husté, už se mi stalo, že to bylo hustší než jsem chtěla, ale je to pokaždé jinak. Potom si korpus pomažeme marmeládou a na to dáme připravenou směs, můžeme posypat grankem, kokosem, nastrouhanou čokoládou, jak to má kdo rád. A dáme vychladit do lednice (cca 2-3 hod, záleží na každém). Dělali jsme to i s čerstvými malinami, rybízem, ovšem musíme tam dát lák, takže jsme tam pokaždé přidali třeba trochu ananasu z konzervy a použili lák z něj. Je to rychlé, zákusek pro děti i dospělé ke kávě.