Staňte se našimi fanoušky na:

Rýžová kaše se sušeným ovocem

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži propláchneme, necháme okapat a nasypeme do velkého hrnce. Zalijeme ji mlékem, přidáme na menší kousky pokrájené sušené ovoce, rozinky, mletou skořici, špetku soli a vše přivedeme k varu. Rýži vaříme na mírném ohni tak dlouho, až vznikne hustá kaše. Hotovou kaši rozdělíme na talíře, posypeme ji moučkovým cukrem a přelijeme rozpuštěným máslem. Nektarinku nakrájíme na plátky nebo měsíčky; větší kuličky hroznového vína rozpůlíme, můžeme ještě přidat kolečko ananasu z kompotu a kaši tímto ovocem ozdobíme. POZNÁMKA: Kaši můžeme osladit medem nebo tmavým třtinovým cukrem namísto moučkového cukru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |26. února 2013
skusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!