Na oleji zpěňte nakrájené mladé cibulky, na plátky nařezaný česnek, přidejte vepřové maso nakrájené na tenké plátky, drůbeží maso na nudličky a játra na plátky. Osmahněte, přidejte na kostičky nakrájený lilek, paprikové lusky nařezané na pásky, na hranolky nakrájené bambusové výhonky a zastálého míchání osmažte. Pak přidejte sójovou omáčku, víno, pepř, pálivou papriku a zázvor, promíchejte a podlijte několika lžícemi vývaru (nebo vody), krátce poduste, dochuťte glutasolem a solí, dejte stranou. Mezitím uvařte rýžové nudle, promíchejte se lžící sádla a ponechte v teple. Na omáčku potřebujete hrst malých žampionů, lžíci oleje, lžíci mouky, 2 dl vývaru, lžičku sójové omáčky. Žampióny osmahněte na oleji, zaprašte moukou, chvíli opékejte, až jíška začne žloutnout. Pak zalijte vývarem, promíchejte, pvařte, přidejte sójovou omáčku a ještě krátce za stálého míchání hotovou omáčku prohřejte. Na nudle dejte směs masa se zeleninou a přelijte žampiónovou omáčkou. Rada: Místo rýžových nudlí je možné v případě nouze použít špagety a pokud nemusíte bambusové výhonky můžete je nahradit např. pórkem, kedlubnou nebo celerem.