Staňte se našimi fanoušky na:

Rýžový nákyp se švestkami a skořicí podle mě

Autor receptu: Jana Konečná (65 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži dáme vařit s mlékem na mírném plameni asi 12 minut spolu se skořicí a solí. Odstavíme, vmícháme cukr, máslo, žloutky, švestky bez pecek a přeneseme do zapékací misky. Z bílků ušleháme sníh, rozetřeme ho nahoru na nákyp a pečeme 15 minut na 200 °C. Tip: Nákyp můžeme rozdělit do několika menších zapékacích mističek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!