Staňte se našimi fanoušky na:

S.S.M. - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oškrábané a na kostičky nakrájené brambory vaříme 6 minut s kmínem v osolené vodě, pak slijeme a necháme je mírně zchladnout. Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na másle až zesklovatí, promícháme s bramborami a směsí naplníme zapékací mísu. Smetanu rozšleháme s vínem, brynzou, paprikou, kmínem, nahrubo nastrouhaným ovčím sýrem a půlkou nastrouhané goudy. Směsí zalijeme brambory, posypeme pepřem, zakryjeme alobalem a pečeme 25 minut na 180°C. Pak mísu odkryjeme, posypeme kousky krájeného camembertu a zbytkem goudy, pečeme ještě asi 15-20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |17. ledna 2015
S.S.M. = Sytá Sýrová Miska Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!