Staňte se našimi fanoušky na:

Salát s čínským zelím a rybím filé

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí nakrájíme na tenké nudličky, dáme do mísy, osolíme a zakapeme citronovou šťávou a slunečnicovým olejem, posypeme cukrem, promícháme a na chvíli odložíme do chladničky. Filé dáme do hrnce s osolenou vodou, přidáme ocet, několik minut povaříme a scedíme. Pak je nakrájíme na malé kousky. Žampiony nakrájíme na čtvrtky a podusíme v rozpáleném oleji, přidáme kečup, uvařené filé a všechno rychle osmahneme, necháme vychladnout. K zelí přimícháme filé se žampiony a osolíme. Feferonku nakrájíme na tenké proužky, ovčí sýr (jadel) na kousky, přidáme do salátu a promícháme. Nakonec ozdobíme listy kadeřavého salátu a necháme vychladit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!