Staňte se našimi fanoušky na:

Salát s drůbežími játry a slaninou

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra a slaninu nakrájíme na nudličky, opečeme na rozpáleném oleji do křupava a necháme okapat na savém papíře (ubrousku), kapii nakrájíme na proužky. Zálivku připravíme dokonalým rozšleháním oleje a vinného octa, směs osolíme a přidáme 1/2 lžičky cukru. Opraný salát osušíme a rozdělíme na menší kousky, rozložíme do mísy a posypeme opečenými játry, slaninou a kapií a polijeme zálivkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!