Pomerančový salát s cibulí a tuňákem
10
1
1
(počet porcí : 2) 1. Uvaříme vejce natvrdo 2. Očistíme a nastrouháme mrkev, nakrajíme rajčata, natrháme zelí (můžeme ho i jemně nakrájet na proužky), nakrájíme okurku na kostičky, V misce smícháme vše dohromady. Rozdělíme porce na talíře. 3. Oloupeme vejce, nakrajíme a položíme na talíř. Na dresing: 1. V misce smícháme olej a ocet, tak aby se obě chutě promíchaly. Poté přidáme horčici a opět pořádně promícháme. Podle chuti dochutíme a nalijeme na porci podle chuti. TIPY: V létě můžeme dresing na pár minut vychladit do ledničky, salát bude více osvěžující. Můžeme také ochutit sýrem podle chuti, např. Hermelínem, či jemně posypat strouhaným sýrem DOBROU CHUŤ!