Staňte se našimi fanoušky na:

Salát s pošírovaným vejcem

Autor receptu: xxPPxx (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bagetu nakrájíme na kostky a na panvičce osmahneme do křupava. Na zálivku smícháme vinný ocet, olej, hořcici, sůl a pepř dle chuti. Směs salatů a nakrájenou zeleninu promícháme, přelijeme zálivkou a dáme zchladit. Ve velkém hrnci dáme vařit vodu, vajíčko vyklepneme do malého hrnku nebo misky, ve vařící vodě uděláme vařečkou vír, do kterého vyklopíme vajíčko, vaříme 3-4 minuty, dle velikosti vajíčka. Salát dáme na talíř, do důlku vprosřed vložíme pošírované vajíčko, opepříme a přisypeme k salátu krutony.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |9. června 2013
zajímavé Odpovědět
zajdixs |9. května 2013
vypadá to krásně :) Odpovědět
LadyAnn |8. května 2013
luxusně vypadá Odpovědět
Linda |7. května 2013
zkusím Odpovědět
slavuska |6. května 2013
super tip Odpovědět
nikita066 |6. května 2013
super Odpovědět
PetaDomca |6. května 2013
super Odpovědět
JanaB |5. května 2013
Zajímavé, vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!