Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z hlávkového zelí dia - 10,0 S

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné zelí opláchneme, nakrájíme na kousky, dáme do osolené vroucí vody a necháme přejít varem, scedíme a necháme okapat. Žampiony překrájíme, v troše horkého vávaru rozpustíme sladidlo. sůl, ochutíme octem a nalijeme na zelí. Doplníme nakrájenou kapií, na oleji zpěněným česnekem a promícháme. Salát necháme v chladu odležet a před podáváním posypeme troškou čerstvě tlučeného pepře.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |14. června 2014
1 porce = 178 kcal - T 23,4 - S 10,0 Odpovědět
Hana S |20. května 2014
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!