Staňte se našimi fanoušky na:

Šavle svatého Jiří

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso nakrájím na kostičky, přidám cibuli nakrájenou na kolečka a ostatní suroviny. Promíchám, nechám 24 hodin uležet. Na rozpáleném oleji usmažím a podávám s hranolky nebo kroketami a zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |11. řijna 2014
velmi dobré Odpovědět
Rena.KI |14. července 2014
1*** Odpovědět
Victor |18. dubna 2014
1*** Odpovědět
Alma |17. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Polda |27. prosince 2013
ukládám Odpovědět
Fíííra |4. února 2013
Já zkrátka nevím jaká by to mohla být kuchyně. Ale vzhledem k tomu, že to moje máma dělá už asi tak 30 let (s různou obměnou koření - dle dostupnosti), tak jsem to vzal za českou. Tak doufám, že jsem neurazil něčí cítění. :-) Odpovědět
david.kruml.1 |30. ledna 2013
nevím nevím ale tohle není tak úplně typická česká kuchyně Odpovědět
Maruska Zavrelova|7. srpna 2015
Fantasticky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!