Staňte se našimi fanoušky na:

Segedín guláš

Autor receptu: piskotka (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. V tlakovém hrnci rozpálíme tuk, osmahneme na něm cibuli a česnek, potom přidáme lžičku mleté papriky a kmínu, přilijeme lžíci vývaru a zamícháme. Vsypeme nakrájené a osolené maso a osmahneme jej, aby se zatáhlo. Jakmile je lehce opečené, přidáme vývar a polovinu zelí, hrnec zavřeme a necháme maso asi 20 minut dusit. Do zakysané smetany vmícháme trochu hladké mouky a vmícháme ji do omáčky. Můžeme také přidat lžíci rajčatového protlaku (přidá omáčce trochu barvu). Ochutnáme a případně přisolíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |25. řijna 2013
mňam, hned bych si dala Odpovědět
johny |15. září 2013
uloženo Odpovědět
pes |14. září 2013
super Odpovědět
milmach |14. září 2013
dobré Odpovědět
kuchticek |13. září 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!