Staňte se našimi fanoušky na:

Segedínský guláš.

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci necháme na sádle zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájené vepřové maso a kmín. Maso necháme osmahnout, osolíme, opepříme, přidáme sladkou i pálivou mletou papriku a chvilku ještě osmahneme. Pak přidáme nakládané scezené zelí, bobkový list, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. V troše vody rozmícháme 2 lžíce hladké mouky, postupně vmícháme do guláše a asi 10 minut povaříme. Nakonec zamícháme zakysanou smetanu a necháme ještě prohřát. Pokud se nám zdá guláš moc kyselý, můžeme ho osladit troškou cukru. Podáváme s kynutým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |30. řijna 2014
miluji 1+++ Odpovědět
piškot |17. září 2014
můj oblíbený Odpovědět
kymlal |9. května 2014
ok to můžu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!