Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
V hrnci rozpustíme dvě lžíce sádla, na kterém osmažíme cibuli až zesklovatí. Přidáme na kostky nakrájené maso a orestujeme, posypeme paprikou, ještě krátce orestujeme, zalijeme asi 1 l vody, přidáme zbylé koření, houby a vaříme 30 minut. Přidáme zelí bez nálevu a vaříme ještě asi 30 minut do změknutí masa. Z vody a mouky uděláme jíšku, zahustíme jí guláš, povaříme min.15 minut a máme hotovo. Poznámka: Není třeba přidávat žádné masoxy a zbytečné éčka, koření guláš dokonale ochutí. Kdo chce může pro zjemnění přidat smetanu, já nedávám protože používám sladkokyselé zelí ne kysané. Segedín jsem vařila v tlakovém hrnci, maso bylo měkké za 40 minut.