Staňte se našimi fanoušky na:

Sekaná od dědy

Autor receptu: zuzi (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(6 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí, uzené, vepřové maso a cibuli pomeleme a dáme do mísy. Přidáme vejce, prolisovaný česnek, 1 lžičku hořčice, podle chuti osolíme, opepříme, důkladně promícháme a zahustíme strouhankou - asi hrst. Z takto připraveného masa uděláme 1 šišku, kterou zabalíme do tukové blány a dáme na plech s pečícím papírem - papír by měl být i po bokách plechu. Povrch šišky potřeme hořčicí, podlijeme troškou vody a dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme do červena, během pečení poléváme výpekem. Podáváme s chlebem nebo bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lenka.drcmankova |7. listopadu 2013
Zkusím! Odpovědět
ladunka |7. listopadu 2013
do sekané více druhu masa je zajímavé a vyzkouším Odpovědět
DVOJIR|10. listopadu 2013
uloženo, vypadá dobře! fotka 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!