Staňte se našimi fanoušky na:

Sekaná pečeně na víně - dia 15,7 S

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso na sekanou si raději připravime sami. Očistíme, opláchneme a 2x umeleme s namočenou a vymačkanou žemlí nebo rohlíkem, přidáme sůl, pepř, majoránku, česnek utřený se solí, vejce (stačí půl), mouku a dobře propracujeme. Z hmoty uděláme šišku, kterou dáme do pekáčku na rozehřáté sádlo, podlijeme vínem a za občasného podlévání vínem a přelévání vypečenou šťávou upečeme. Sekanou podáváme s bramborem a zeleninovým salátem nebo s bramborovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |16. června 2014
1 porce = 609 kcal - T 41,5 - S 15,7 Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!