Staňte se našimi fanoušky na:

Sekaná s křepelčími vejci

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso našleháme se slepičím vejcem a kořením, podle potřeby zahustíme strouhankou. Do středu zapracujeme uvařená křepelčí vejce a na kostičky nakrájenou slaninu. Sekanou přendáme do formy (srnčí hřbet nebo chlebíčková) a zvolna upečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |20. dubna 2014
uloženo Odpovědět
eviti |16. května 2013
vypadá to dobře -vyzkouším - a křepelčí vejce jsou zdravější než slepičí - obsahují více fosforu, draslíku a železa :) Odpovědět
Michi |16. května 2013
like Odpovědět
Bábrle Inka |15. března 2013
A ještě bych podotkla,že na TR jsem tento recept dala proto, že je to zase něco trošku jiného než právě slepičí vajíčka. Totéž platí o špízu. Odpovědět
Bábrle Inka |15. března 2013
Myslím,že v podstatě v tom rozdíl není, asi bych taky dala malinký vajíčka od slepic. Křepelčí jsou strašně drahá a tak tuto sekanou dělám 1x za 1-3 roky na velikonoce. U nás jsem na nějaká opravdu malá vajíčka nikde nenatrefila. Odpovědět
roxana-zdena |15. března 2013
Vypadá to hezky, ale asi bych tam dala normální vejce, teď tu prodávají velikosti křepelčích.. od mladých slepic. Nevím, zda se to chuťově liší. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!