Staňte se našimi fanoušky na:

Selské jablečníky

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vychlazené listové těsto vyválíme na plát silný asi 4mm a rádýlkem ho nakrájíme na obdélníky o velikosti 10x6cm. Dáme je na plech, potřeme meruňkovým džemem a hustě poklademe neoloupanými jablky zbavenými jádřinců. Vložíme do hodně vyhřáté trouby, po chvíli snížíme teplotu a zvolna dopečeme. Ještě horké je potřeme rozehřátým meruňkovým džemem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |3. května 2013
jablíčka v listovém těstě, to je dobrota :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!