Staňte se našimi fanoušky na:

Šenkérska zelí

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na tuku osmažíme cibulku dozlatova . Až osmažíme cibulku která změkne přidáme cukr a necháme skaramelizovat . Mezitím si odlijeme nálev z kapusty který si ovšem necháme . Kapustu si překrájíme na menší kousky a dáme do hrnce na cibulku s cukrem. Do hrnce přidáme kmín a vaříme asi hodinu +podlijeme vodou . Až je kapusta měkká můžeme dolít nálev pokud máme radši kapustu sladší . Přidáme k ní nastrouhané brambory a vaříme asi 15 minut dokud nejsou měkké . Brambory všechno hezky zahustí . Zelí je výborné s výpečky .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |30. září 2014
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!