Staňte se našimi fanoušky na:

Skopové na majoránce podle babičky

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Skopové maso s i uvaříme ve vodě společně s kořenovou zeleninou, celým pepřem a osolíme. Jakmile maso změkne, vyndáme ho a necháme vychladnout. Připravíme si jíšku a naředíme vývarem, přidáme česnek, majoránku (může být i čerstvá kdo má) nakonec přidáme smetanu a podle chuti dosolíme - takto připravenou omáčku přelijeme přes maso a můžeme podávat:)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!