Z uvedených surovin zpracujeme těsto: z trochy teplého mléka, lžíce cukru, lžíce mouky a droždí připravíme kvásek, který po vykynutí přidáme ke zbytku surovin. Necháme cca 1,5 hodiny na teplém místě kynout. Nakynuté těsto rozdělíme na poloviny. Každou polovinu rozválíme na tenký obdélník. Po celé ploše potřeme polovinou změklého (ne rozpuštěného!!) másla a posypeme polovinou směsi cukru, který jsme smíchali se skořicí. Potom obdélník srolujeme jako roládu. Ostrým nožem rozkrojíme po délce na poloviny, které zamotáme do copu, následně spojíme oba konce copu a vytvoříme věnec. Věnec přeneseme na plech s pečícím papírem a ještě chvíli necháme nakynout. Dáme do trouby vyhřáté na 180° C. Upečeme dozlatova, asi 20 minut.