Staňte se našimi fanoušky na:

Skotská vejce

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso ochucené solí a pepřem důkladně prohněteme a rozdělíme na 8 částí. Uvařená vejce oloupeme, necháme zchladnout a pak je zabalíme do masa a obalíme v klasickém trojobalu. Takto připravené kuličky smažíme ve friťáku 6-10 minut. Teplé kuličky (vcelku nebo rozpůlené) podáváme s pečivem a hořčicí (nebo kečupem).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!