Staňte se našimi fanoušky na:

Škvaříme sádlo v mikrovlnce.

Autor receptu: jaroslav.hulka (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Sádlo nakrájíme na kostičky 1,5 * 1,5 cm.Dáme do mísy , přiklopíme víkem a zapneme mikrovlnku na plný výkon po dobu 5ti minut. Snížíme výkon o jednu čárku a zapneme na dalších 5 minut. Začíná se objevovat vyškvařené sádlo , které sléváme do sklenice nebo nějaké misky. Opět zapneme na 5 minut při tom sníženém výkonu a zase slijeme. Celý proces opakujeme dokud se tvoří sádlo. Zhruba po 5ti opakováních se sádlo přestane objevovat a zůstanou nám jenom škvarky. Takto získáme asi 800g sádla ( dvě 7 dl sklenice,). Máme vyškvaříno bez míchání a připalování i smradu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jaroslav.hulka |9. září 2014
Moc fikané . Odpovědět
jana.h |6. září 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!